Novatoursi juht paneb ameti maha

19. august 2009, 11:44

Septembrist lahkub Novatours Eesti
tegevjuhi kohalt Eero Vanaale, ettevõtte juhtimise võtab kuni uue juhi
leidmiseni ajutiselt üle endine tegevdirektor Raimondas Useckas.

Vanaale on Novatoursi juhtinud üle aasta. Septembrist suundub ta Inglismaale, kus alustab magistriõpinguid. "Otsus loobuda oma lemmiktööst ja ettevõttest, millega olen olnud aastaid tihedalt seotud, polnud kerge, kuid minu plaan jätkata haridusteed välismaal nõudis seda," ütles Vanaale.

Raimondas Useckas on olnud Novatoursi Eesti filiaali asutaja ja tegevjuht kuni 2008 aastani, kui suundus arendama Novatours Grupi Rumeenia tütarettevõtet. Useckas on jäänud seotud Novatours Eesti juhtimisega ka peale tegevjuhi kohast lahkumist, tegutsedes ettevõtte juhatuse konsultandina. Useckas jääb Novatours Eesti juhtima kuni uue tegevdirektori leidmiseni, milleks korraldatakse avalikku konkurssi.

Baltimaade suurim reisikorraldaja Novatours Grupp tegutseb turul alates 1999 aastast, kaks aastat tagasi omandas ettevõte enamusosaluse investeerimisfirma Enterprise Investors. Novatours Eesti sai asutatud aastal 2004.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2009, 12:10
Otsi:

Ava täpsem otsing