Grillfesti korraldaja lasi abieluvara lahutada

20. august 2009, 17:12

Ärimees Auris Rätsep ja tema kaasa Sandra
leppisid kokku, et kummagi abikaasa nimele soetatud vara ja kohustused jäävad
sellele, kelle nimel vara on.

Pärnu Maakohtu Kinnistusosakonna Järva kinnistusjaoskonna abieluvararegistrisse tehti perekond Rätsepa kohta kaks kannet, seisis Ametlikes Teadaannetes.

Esiteks, kummagi lepinguosalise nimele nende abielu kestel omandatud asjad ja esemed, varaline õigus või varaline kohustus jääb selle abikaasa lahusvaraks, kelle nimele on see registreeritud või kantud kinnistusraamatusse või kelle poolt on see kohustus võetud.

Teiseks, abielu kestel edaspidi soetatavad asjad ja esemed, varaline õigus või kohustus ning esemed, sealhulgas abikaasade arveldusarved ja neil olev raha jääb selle abikaasa lahusvaraks, kelle nimele on vara registreeritud või kantud või kelle võetud kohustus see on.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. August 2009, 17:12
Otsi:

Ava täpsem otsing