Venemaa paneb pokkeriliidu kinni

20. august 2009, 12:04

Venemaa riigiprokuratuur saatis
justiitsministeeriumisse kirja, milles palus kontrollida pokkeri
spordiföderatsiooni ning kaaluda selle likvideerimise võimalusi, seisab
alates tänasest prokuratuuri kodulehel.

Prokuratuur meenutab, et alates 2009. aasta 1. juulist on hasartmängude korraldamine ja mängimine kogu Venemaa territooriumil keelatud välja arvatud mõned eripiirkonnad, vahendas Lenta.

Algul oletati, et uus keeluseadus ei puuduta pokkerit, kuna seda peetakse spordiks, mitte hasartmänguks. Samas arvas Venemaa spordi-, turismi- ja noorsooministeerium pokkeri 20. juulil spordialade registrist välja ning tühistas pokkeriliidu üleriigilise spordiorganisatsiooni staatuse.

Riigiprokuratuuri hinnangul tohib nüüd pokkerit mängida vaid hasartmängudele loodud eripiirkondades. Need asuvad Kaliningradi oblastis, Altai ja Primorje krais ning Rostovi ja Krasnodari krai piiril. Kui seadus jõustus, polnud ükski eripiirkond veel valmis mänguhuvilisi vastu võtma. Oletatakse, et hasartmängude eritsoonid hakkavad kasumit tooma alles kolme-nelja aasta pärast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. August 2009, 12:04
Otsi:

Ava täpsem otsing