Ilves: pealinn on saanud endale väärika esindusväljaku

21. august 2009, 08:00

President Toomas Hendrik Ilves
ütles eile Vabaduse väljaku avamistseremoonial, et pealinn on saanud endale
väärika esindusväljaku, kus saab tähistada Eesti tähtpäevi.

"Tallinn on saanud väljaku, kus saame punastamata tähistada oma tähtpäevi. Tallinn on saanud koha, kuhu leiavad tee nii Eesti riigi külalised kui kõik Tallinna külalised," rääkis Ilves, vahendasid ERR Uudised.

"Riigipeana pean oluliseks, et pealinn on saanud esindusliku koha, kus saame mälestada Eesti eest langenuid ja mõelda oma vabaduse algusele," ütles ta. "Vabaduse väljakust võib vanalinna iidsete tornide ja müüride, Kadrioru ja Kalamaja puitasumite ning merelt avaneva panoraamvaate kõrval saada koht, mida teatakse kui Eesti pealinna tunnusmärki. "

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. August 2009, 08:01
Otsi:

Ava täpsem otsing