QBE Kindlustusgrupp teenis rekordilise poolaastakasumi

21. august 2009, 18:10

QBE Kindlustusgrupi poolaastakasum
rekordilised 19% ja kogutud kindlustusmaksed 22%, teatas QBE Estonia tegevjuht
Aivar Vähi.

QBE Kindlustusgrupi 30. juuni 2009 lõppenud poolaasta tegevuskasum oli 1,018 miljardit Austraalia dollarit, kasvades eelmise aasta sama perioodiga 19%. Kindlustusmaksete maht oli 8,057 miljardit Austraalia dollarit, kasvades kokku 22%.

Kasumit ja kindlustusmaksed kasvasid vaatamata ülemaailmsest finantskriisist tingitud kõikuvatele
investeerimisturgudele ja rasketele majandustingimustele. Kasvule on kaasa aidanud madalam Austraalia dollari kurss, 2008. a omandatud ja grupiga liidetud uued ettevõtted ja kindlustustariifide tõus.

“Tugev kasum otsesest kindlustustegevusest kõigilt meie kindlustusüksustelt, koos kindlustustariifide keskmise tõusuga 4% ja ootused majanduskeskkonna paranemisele on tagatis meie kindlustustulemuse edasisele kasvule“, kommenteeris QBE tegevjuht Frank O’Halloran.

QBE Insurance Group on üks maailma juhtivamaid rahvusvaheline kindlustus- ja edasikindlustusgruppe, peakorteriga Sidneys. QBE tegutseb üle 10 000 töötajaga 45 riigis. 2008. aastal kogus QBE kindlustusmakseid 13,1 miljardit Austraalia dollarit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. August 2009, 18:10
Otsi:

Ava täpsem otsing