Üks küsimus: Kas vabastada pisifirma aruandest?

ÄP 25. august 2009, 00:00

Ott Otsmann, Haret ASi juhatuse esimees
Kui vaadata, et keskmise mikroettevõtte käive on 15 miljonit Eesti krooni, ei tohiks aruande tegemine nüüd küll mingi väga keeruline asi olla. Lisaks tuleb aruande kokkupanemine ettevõtjale endalegi ainult kasuks, sest annab hea ja selge pildi, mis seisus tema äri on.

Võib-olla võiks mõne aastaaruande osa täitmise nõudmisi veidi leevendada.

Merike Masing, OÜ Balanss tegevjuht
Mikroettevõtete aruandlust ei peaks ära kaotama. Kui ettevõte tegutseb, siis miks ta ei peaks aruandeid tegema. Kõigil peaksid olema võrdsed tingimused. Mikroettevõttel on ka aruandlus lihtsustatud. Ma ei näe selles ettepanekus midagi head. Kui nende jaoks aruandluse nõue kaotatakse, siis võib-olla hakatakse jälle rohkem tehinguid peitma. Kui teha väikeettevõttega koostööd, siis praegu on võimalik aruandeid ja firma tausta uurida.

Maret Vares, Tartu Ülikooli majanduseriala külalislektor
Ma arvan, et ei peaks esitama. See peaks ikka käibest sõltuma. Kui sul on 800 000 käivet, mis aruannet seal on vaja esitada. Pealegi on huvi selle vastu väike.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing