Pangad panustavad toorainetele

25. august 2009, 21:57

Prantsuse suuruselt teine pank Societe
Generale plaanib laiendada oma toorainete meeskonda umbes 35 protsendi jagu
järgmise aasta lõpuks, kirjutab Bloomberg.

Pank palkab inimesi kauplemise ja müügi valdkonda ning ka põllumajandussaaduste osakonda, kus kaubeldakse vilja, kakao ja suhkruga. Lisaks sajale inimesele, kes võetakse juurde maaklerite ja toorainete valdkonna turundustegevusse, palkab pank ka 60 inimest söekauplemisse.

Ka teised suured pangad on taas hakanud oma töötajate ridasid pikendama. Bank of America, Barclays ja Morgan Stanley tugevdavad samuti oma toorainete ärisid, et kaasa sõita vase ja naftahinna tõusuga, mis käivetele ainult head saab teha. Mõned pangad pakuvadki juba miljoni dollarilisi boonuseid, et meelitada parimaid kauplejaid.

„Turul on kõrgele minna,“ sõnas Societe Generale tooraineturu osakonna juht Adrian Lismore Bloobmergile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2009, 21:57
Otsi:

Ava täpsem otsing