airBaltic võitis Soome riigiametnike lennuhanke

25. august 2009, 12:46

Läti lennukompanii airBaltic võitis Soome
riigi korraldatud hanke ning hakkab pakkuma riigiasutuste töötajatele järgmise
kolme aasta jooksul lennutransporti kaheksal marsruudil.

Leping airBalticu ning Soome valitsuse vahel jõustub 1. septembrist 2009. Selle järgi hakkavad Soome riigiasutuste töötajad reisima airBalticuga Helsingist Tallinnasse, Moskvasse, Peterburgi, Riiga, Stavangeri ja Vilniusse, samuti teenindatakse reisijaid liinidel Tampere-Zürich ja Turu-Pariis. airBalticu teatel hindas Soome valitsus kõrgelt lennufirma usaldusväärseid teenuseid, tihedat graafikut, soodsaid hindu ning mugavaid lennumarsruute.

airBalticu teenuseid hakkavad kasutama Soome parlamendi ja valitsuse liikmed, samuti ministeeriumiametnikud, politsei- ja relvajõud, presidendi kantselei töötajad, riiklike õppeasutuste ja ülikoolide, haiglate, lastehoolekandeasutuste ning mitmete teiste riigiasutuste töötajad.

"Fakt, et airBaltic valiti teenindama kaheksat lennuliini näitab, et Läti lennukompanii suudab pakkuda usaldusväärseid ning konkurentsivõimelisi teenuseid, soodsaid hindu ning laiahaardelist lennuvõrgustikku," ütles airBalticu äridirektor Tero Taskila. Samuti näitab airBalticu teenuste eelistamine Tallinn-Helsinki liinil, et oleme saavutanud suurepärase transiidiühenduse läbi Riia lennujaama, mis on aidanud eestlastel jõuda suurlinnadesse nagu Berliin, Amsterdam, Brüssel, Ateena, Kiiev, Koskva ning Dušanbe, lisas ta.

Soomes teenindab airBaltic lennujaamu Helsingis, Tamperes, Turus, Oulus ning Kuopios, pakkudes ühendust sihtkohtadesse Lääne-Euroopas, Skandinaavias, Vahemere regioonis ning endistes Nõukogude Liidu riikides. 1. oktoobrist hakkab airBaltic lendama Tallinn-Turu liinil – uue lennusuuna näol on tegu airBalticu esimese Eesti-Soome vahelise ühendusega. airBaltic pakub Soomes ka siseriiklikke lende Kuopio ja Tampere ning Oulu ja Turu vahel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2009, 12:49
Otsi:

Ava täpsem otsing