Amserv Grupp hakkab Peugeot esindusi opereerima

27. august 2009, 17:55

Alates septembrist asub Amserv Grupp
opereerima Peugeot erinevaid müügi- ja teenindusesindusi Tallinnas ja
Tartus.

Amserv Grupp hakkab opereerima Peugeot müügi- ja teenindusesindust Tallinnas Sõpruse puiesteel ja Tartus Ringtee tänaval, samuti alustab Amserv Grupp Peugeot’ müügi ja teenindusega Tallinnas Tähesaju teel, teatas ettevõte.

Amserv Grupp võtab Peugeot Sõpruse puiestee keskuse pikaajalisele rendile Auto Forte Baltic OÜ-lt. Amserv Grupi juhatuse esimehe Raivo Küti sõnul ollakse kindlad Peugeot’ edus. "Praeguses majandussituatsioonis saab uute automüügiesinduste ülevõtmine/avamine olla ainult äärmiselt läbimõeldud ja kindel otsus. See on meiepoolne sõnum turule, kuivõrd tugevalt me usume Peugeot’ müügiedusse ja potentsiaali Eestis," lausus Kütt.

Auto Forte Baltic jätkab 1. septembrist Peugeot’ müüki ja teenindust Tallinnas aadressil Tartu mnt 87D. „Muudatuste otsused tulenesid autoturu üldisest langusest, tihenenud konkurentsist ning mõistlikust kokkuleppest Amserv Grupiga,“ lausus Auto Forte Balticu juhatuse esimees Raido Toonekurg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. August 2009, 18:55
Otsi:

Ava täpsem otsing