Riigi Kinnisvara paisutas poolaasta kasumit

27. august 2009, 15:50

Riigi Kinnisvara poolaasta
puhaskasum oli 16,6 miljonit krooni, mis 3,2 miljoni võrra suurem eelmise
aasta sama perioodi kasumist.

Esimese kuue kuu müügitulu oli ettevõtte teatel 207,9 miljonit krooni, mis on 51,9 miljonit rohkem, kui mullu samal perioodil. Poolaasta puhaskasum oli 16,6 miljonit krooni.

Üüritulu teeniti esimesel poolaastal 113,1 miljonit krooni, mis on kuus miljonit krooni eelmise aasta samas perioodist vähem. "Koostöös klientide ja partneritega on RKAS leidnud võimalusi üürihindade alandamiseks, seda peamiselt seoses haldusteenuste hindade langusega. Tulu vähenemine on tingitud ka RKAS enda kulude kokkuhoiust ning riigiasutuste poolt optimeerimise käigus vabanenud pindadest," sõnas ettevõtte nõukogu esimees Taavi Rõivas.

Sel aastal on RKASil valminud Tallinnas uus politseihoone Kolde puiesteel ja siseministeeriumi Laia tänava hoone rekonstruktsioon, samuti Lasnamäe 2 büroohoone, kus lisaks Riigi Kinnisvara ASile on rentnikuks EAS ja töötukassa. "Koolid korda" programmi raames antakse käesoleva aasta 1. septembriks üle täielikult rekonstrueeritud Viljandi Maagümnaasiumi algklasside hoone. Lõppenud on ka Raudna ajaloolise ringtalli müüri renoveerimine ning Koidula raudteepiirijaama ehituse esimene etapp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. August 2009, 16:20
Otsi:

Ava täpsem otsing