Kiviõli veetorudele kulub 75 miljonit

30. august 2009, 10:02

Sel aastal viiel tänaval joogiveetorustiku
vahetamisse kaks ja pool miljonit krooni investeerinud Kiviõli tahab järgmisel
aastal alustada uute kanalisatsioonisüsteemide rajamist linna lõunapoolses
rajoonis, mis läheb maksma ligikaudu 75 miljonit krooni, kirjutab
Põhjarannik.

Augustis lõpevad veetorustiku ehitustööd Keskpuiesteel, Koidu, Lõuna, Paju ja Posti tänaval. Kokku rajati ja rekonstrueeriti ehitustööde käigus 1,4 kilomeetri jagu veetorusid. Projekti kaasrahastajaks oli SA Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK), kes toetas linna 2 miljoni krooniga. Linn lisas sellele veel 360 000 krooni ning OÜ Kiviõli Vesi 150 000 krooni.

Kiviõli abilinnapea Anu Needo kinnitusel tagab investeering kvaliteetse vee piirkonnas, kus veetorustik oli vana ja avariiline. "Peale selle pidime Lõuna ja Koidu tänava veetorud ringistama, et parandada vee liikumist torudes," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. August 2009, 10:02
Otsi:

Ava täpsem otsing