Olukorrast riigis: Telekomi pole mõtet müüa

30. august 2009, 12:46

Kalle Muuli ja Anvar Samost ütlesid täna
Raadio 2 saates „Olukorrast riigis“, et valitsusel pole mingit põhjust praegu
oma Telekomi osalust müüa.

Saatejuhtide sõnul on valitsusel on lihtsad valikud. Kui ei müü praegu pakutud hinnaga - see pole kuritegelikult väär otsus, mingid dividendid tulevad, ja häda korral saab aktsiad need suvalisel hetkel maha müüa. Vähem raha saada pole kuigi tõenäoline. Kui saaks müügiga eurole üle minna või oleks viimane rahahäda, siis ütleks, et müü, ja kasvõi odavamalt. Kui neid asju ei ole ja pangast saab laenu võtta, siis eelistaks seda Telekomi müügile. Telekom on hea dividendiaktsia ja lüpsilehm. Hind pole kindlasti vapustav. Selle hinnaga saaks valitsus alati aktsiatest lahti, kõik trumbid on valitsuse käes ja võib lükata pakkumise tagasi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. August 2009, 13:04
Otsi:

Ava täpsem otsing