AUTOVIDEO: E-klass kaotab katuse

1706-aripaev 31. august 2009, 20:13

Alltoodud videoklipis on tõendid selle
kohta, et Mercedes tegeleb ettevalmistustega uue põlvkonna CLK-kabrioleti
turuletoomiseks.

Nimetust CLK siiski enam kasutusele ei võeta, uus auto kannab lihtsalt nime E-class Cabrio. Kabrioleti tehnika põhineb suurelt osalt E-klassi kupeel, kuid keret on täiendavalt tugevdatud, samuti saab auto endale eeldatavalt lahtikäiva koorikkatuse. Auto veermik ja jõuallikate valik on laenatud E-klassi sedaanilt, seega võib uuelt kabrioletilt oodata väga häid sõiduomadusi koos märkimisväärselt tagasihoidliku kütusekuluga.

E-klassi kabriolettversioon jõuab müügisalongidesse järgmise aasta kevadel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. August 2009, 20:13
Otsi:

Ava täpsem otsing