Allan Martinson: 43miljoniline kahjum ei näita tegelikku seisu

Anne Oja 01. september 2009, 00:00

"Aastaaruandest on jube raske tolku saada, kuna seal on kokku liidetud eri riikides tegutsevate, absoluutselt eri valdkondades tegutsevate ettevõtete konsolideeritud tulemused, mis ei anna meie analüüsis mitte midagi," selgitas Martinson riskikapitalil üles ehitatud investeerimisfirma mullust kahjuminumbrit.

"Kahjuks nõuavad raamatupidamisreeglid, et Martinson Trigon peab konsolideerima nende ettevõtete tulemused, kus tal on kontrolliv osalus, mida oli aasta lõpuks kaks, samas kui mittekontrollivate osaluste puhul rakendatakse fair value (õiglane väärtus - toim) hindamise põhimõtet," ütles ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing