Ettevõtte juht: Eestit vaevab puberteet

01. september 2009, 19:18

IT Grupi juhatuse liige Esti Ehatamm-Koppel
ütles Äripäeva tänasele päevaküsimusele vastates, et hetkel läbib
Eesti puberteeti ning pole selge, kas tast saab asja või läheb vasikas aia
taha.

"Eesti Vabriik tänasel päeval on vahemikus 7.-9. klassini. Seega kõva puberteediealine, kellest vanematel pole päris täpselt aimu, mis temast tuleb – kas ikka saab asja või läheb vasikas aia taha. See selgub siis, kui keskkool on läbi ja ka ülikooli sisse saadud," rääkis Ehatamm-Koppel.

"Sinna läheb veel 3-5 aastat aega, kuni saame öelda, kas Eestist sai asja või võiks puberteediealise maha kanda. Sama võrdlus kirjeldab minu arvates praegu ka majanduses ja poliitikas valitsevat olukorda – kas otsused ja oma mõistusega tehtud tegevused on õiged või valed," lisas ta.

Äripäeva tänane päevaküsimus oli: "Mitmendas klassis on hetkel Eesti?"

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. September 2009, 19:18
Otsi:

Ava täpsem otsing