Ksenija Balta astus Keskerakonda

01. september 2009, 11:02

Keskerakond võttis liikmeks
kergejõustiku Euroopa sisemeistri kaugushüppes Ksenija Balta.

"Sport tähendab igapäevast tööd eesmärkide nimel, vastutust ja pühendumist. Täpselt sama tööd teeb Keskerakond Eesti ühiskonnas. See erakond teeb tööd, on pühendunud ja ei vea kunagi oma pöidlahoidjaid alt," ütles Balta erakonna pressiteate vahendusel. Balta tunnustas Keskerakonna spordi- ja noorsoopoliitikat. "Tahan olla eeskujuks noortele ja läbi enda tuua poolehoidjaid Keskerakonnale, sest pean sellest erakonnast lugu," ütles sportlane.

Ksenija Balta saavutas hiljutistel kergejõustiku maailmameistrivõistlustel Berliinis kaugushüppes 8. koha tulemusega 6,62 m. Ta on 2009. aasta Euroopa sisemeister kaugushüppes tulemusega 6,87 m. Selle aasta 6. märtsi seisuga on Balta püstitanud neli kehtivat Eesti rekordit: 100 m jooksus 11,47 sekundit, 200 m jooksus 23,05 sekundit ja kaugushüppes 6,87 meetrit. Viimane on ühtlasti ka kaugushüppe siserekord.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. September 2009, 11:03
Otsi:

Ava täpsem otsing