Suur PR-firma Burson-Marsteller laienes Eestisse

01. september 2009, 13:22

Maailma suurimate suhtekorraldus- ja
kommunikatsioonifirmade sekka kuuluv Burson-Marsteller sisenes Balti riikide
turule. Eestis hakkab nende kaubamärki esindama kommunikatsioonibüroo
Hamburg Partnerid.

Hamburg Partnerite juhatuse liige Indrek Raudjalg sõnas, et Burson-Marstelleriga sõlmitud koostööleping ei too kaasa muutusi ettevõtte kaubamärgis ega omanikeringis. "Koostöö peamine eesmärk on teenuste ekspordi mahu kasv Burson-Marstelleri rahvusvaheliste klientide teenindamisest Eestis. Meie kohalike klientide jaoks muutub aga kättesaadavaks Burson-Marstelleri rahvusvaheline know-how, mis firma pikaajalist kogemust arvestades on ainulaadne," sõnas ta.

Burson-Marsteller sisenes korraga kõigi kolme Balti riigi kommunikatsiooniturule. Lätis hakkab ketti esindama sealne suurim PR-firma Mediju Tilts ja Leedus kolme suurima suhtekorraldaja sekka kuuluv BVRG.

1953. aastal asutatud Burson-Marsteller on ülemaailmne avalike suhete ja kommunikatsioonifirma, millel on 130 esindust 83 riigis. Burson-Marsteller kuulub maailma suurimasse kommunikatsioonikontserni WPP.

2005. aastal tegevust alustanud Hamburg Partnerid on täisteenust pakkuv kommunikatsioonibüroo, milles töötab täna üheksa inimest. Ettevõtte müügitulu kasvas 2008. aastal kaks korda, ulatudes 6,2 miljoni kroonini. Hamburg Partnerite kliendiportfelli moodustavad üle 20 kohaliku ja rahvusvahelise firma, teiste seas Renault, HP, EAS, Atria, Estravel, NCC, Tallink, BIGBANK, Starman, Kristiine kaubanduskeskus.

Hamburg Partnerid jagas 2008. aasta Äripäeva turunduse TOPis suhtekorraldusfirmade seas koos Hill Knowltoniga 1.-2. kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. September 2009, 13:22
Otsi:

Ava täpsem otsing