Divisjoni juht: kliendikaardid võiks liita ID-kaardiga

02. september 2009, 19:57

Pooldan ideed, et saaks rahakotti
koormavad kliendikaardid liita ID-kaardiga, ütles Äripäevale
reklaamiagentuuri Division tegevjuht Karin Sepp.

"Kliendikaarte on mul liiga palju, et need rahakoti vahele ära mahuks – neid on kahe koti jagu," tõdes Sepp. "Kliendikaardid on mul eraldi kaartidele mõeldud kotikeses ning need, mis on finaali pääsenud ja mida ma kasutan, on alati kaasas. Kõige kasulikum on neist Tallinna Kaubamaja partnerkaart," vastas naine Äripäeva tänasele päevaküsimusele, milline on kõige kasulikum kliendikaart.

Sepp sõnas, et aastatega ostmisharjumus ja -kohad muutuvad. "Teinekord tuleb ikka järjekorra algusest mõned vähemkasutatavad kaardid ära võtta. Pooldan ideed, et saaks kõik kliendikaardid liita ID-kaardiga," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. September 2009, 19:57
Otsi:

Ava täpsem otsing