Nokia lisab Facebooki oma telefoni

02. september 2009, 13:12

Soome mobiilitootja Nokia sihib maailma
suurima mobiiliteenuste platvormi pakkuja kohta, avaldas ettevõtte juht
Olli-Pekka Kallasvuo Bloombergile.

Nokia tõi juunis turule uue seadme N97 mini, millel on lisaks tavapärastele telefonile vajalikele omadustele ka võime ühenduda suhtlusportaal Facebookiga ning sealseid toiminguid telefoni abil läbi viia. Uus N97 mini maksab umbes 450 eurot (7040 krooni) ja on tagasihoidlikum versioon tavapärasest N97 mudelist. Praeguseks, enam kui kahe kuuga, on mobiilitootja müünud juba kaks miljonit seadet.

Kallasvuo on kõvasti vaeva näinud ja lisanud Nokia tarkvarale märkimisväärselt lisavidinaid, et telefonid suudaksid võistelda Apple'i populaarse iPhone'i ja Research In Motioni võimsa Blackberryga. Nokia pakub ka uuemaid muusikatelefone, praktiliselt piiramatu hulga muusikateenustega, mille hinnad algavad 115 eurost (1799 krooni).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. September 2009, 13:30
Otsi:

Ava täpsem otsing