Riik plaanib sotsiaalmaksuvabastust töötu palkamisel

02. september 2009, 13:09

Riigikogus võeti menetlusse seadus, mille
kohaselt saaks tööandja aasta aega sotsiaalmaksu vabastust, kui palkab
ametlikult vähemalt 3 kuud tööta olnud inimese.

Riigikogu juhatuse otsusega võeti menetlusse Eesti Keskerakonna fraktsiooni 1. septembril algatatud sotsiaalmaksuseaduse muutmise seaduse eelnõu, mille kohasel ei peaks tööandja maksma sotsiaalmaksu töötaja eest, kes on tööle võetud ajavahemikul 1. jaanuar – 31. detsember 2010, teatas riigikogu pressitalitus.

Et saada maksuvabastust, peab see isik olema eelnevalt 3 kuud töötuna ametlikult registreeritud. Sotsiaalmaksu vabastust soovitakse 12 kuuks alates töölevõtmise hetkest. Seaduseelnõu juhtivkomisjoniks määrati rahanduskomisjon.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. September 2009, 14:53
Otsi:

Ava täpsem otsing