Üks küsimus: Milline on Teie kasulikem kliendikaart?

ÄP 03. september 2009, 00:00

Helve Särgava, Harju maakohtu esimees
Loomulikult on kõige kasulikum see kliendikaart, mis annab reaalselt soodustust. Minule kui kliendile oleks kõige sõbralikum see, kui ma ühte kliendikaarti saaksin kasutada kõikides kohtades. Kõige arukam oleks see ID-kaardi või pangakaardiga siduda. Öeldakse ju, et meil on e-ajastu.

Anti Orav, ASi Põltsamaa Felix juhataja
Kõige sagedamini kasutan Selveri kaarti, kuna see on kohapeal kõige laiema valikuga ostukoht. Ma ei käi selle järgi poes, mille kaart mul olemas on. Kauplused üritavad kliendikaartidega kinnistada endale lojaalset seltskonda, aga paraku keegi midagi erilist vastu ei paku. Nii tuleb välja, et kõik inimesed on kõikidele kauplustele lojaalsed ja jõuame nulli tagasi. ETK Säästukaart on siin natuke eristuvam.

Aivar Pilv, Advokaadibüroo Aivar Pilv omanik ja juht
American Expressi plaatinakaart tuleb mul meelde seetõttu, et sellega olen saanud päris palju häid ja väga häid hinnasoodustusi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing