Baltika: Meestemoes lööb laineid kitsas siluett

03. september 2009, 17:10

Sügistalvine meestemood on ühtviisi
elegantne ja modernne ning samas aastaajale kohaselt praktiline ja mugav.
Trendikas ülikond on ruuduline või triibuline, kvaliteetsest kangast ja kitsa
siluetiga. Hooaja moelemmikud on kaherealine pintsak ja mantel ning kardigan,
teatas Baltika.

Baltmani sügiskollektsioon on saanud inspiratsiooni 20. sajandi alguse klassikast ja modernse arhitektuuri minimalismist. Värvigamma algab mustast ja läbib sooja halli toonid tumedast heledani. Tumedale kollektsioonile toovad värskendavat kontrasti valged särgid ja kudumid. Meestemoes domineerib endiselt kitsas itaaliapärane siluett – ülikondi iseloomustab sale joon, kitsa istuvusega pintsakud, särgid ja püksid.

Kollektsiooni uudistoode on ülikonna peale sobiv StormSystem viimistlusega mantel, mille kanga sees on spordirõivastuses kasutatav membraankile, mis kaitseb tuule eest, tõrjub vett ning tagab soojuse. Sügistalvine moelemmik on tviidist kaherealine pintsak ning kitsalõikeline kaherealine mantel, mis on inspireeritud militaarteemast.

Algaval sügishooajal armastab meestemood selgeid vorme ja puhtaid toone, tuues kontoris askeldavate meeste selga luksuslikult tumedad toonid, värskelt terava graafilise joone ja lohakalt elegantse kihilise silueti. Musta kõrval on olulisel kohal maskuliinne hall ja turvaline pruun, mida ilmestavad sügavlilla ja -roheline ning tomatipunane.

Hooaja meestemood hindab kõrgelt traditsioonilisi ja kvaliteetseid materjale nagu tviid, samet, sametise pinnaga puuvill ja vill. Moekad ülikonnad ja särgid on Wall Streeti pintsaklipslastest inspireeritult triibulised ja multitriibulised. Lemmiku staatusesse tõusnud kardigane triiksärkide ja pintsakutega kombineerides saab lihtsa vaevaga saavutada hooaja trendika kihilise välimuse.

Monton rõhub meeste sügiskollektsioonis mugavale elegantsile, kasutades samas pedantselt korrektse stiili elemente. Rõivaste vorm on vaba ning siluett avaram, trendikas on kombineerida julgelt mustreid, stiile ja värve. Ruudud teevad ilma nii ülikondades kui ülerõivastes. Meestekollektsioonile on ideid andnud tänapäevane arhitektuur, tehnoloogiline lähenemine ja eklektika.

Materjalidest pälvivad tähelepanu toore välimusega ja vähe töödeldud, samuti läikivapinnalised kangad. Sügise põhivärvideks on must, hall, valge ja tumepruun. Riietusele annab viimase lihvi moekas aksessuaar, olgu selleks siis mahukas casual-kott, kitsas lips, triibuline sall või dekoratiivne pannal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. September 2009, 17:26
Otsi:

Ava täpsem otsing