BÖRS: Tallinnas raju kauplemispäev

04. september 2009, 12:22

Tallinna börsil on täna taas raju
kauplemispäev. Eriti aktiivselt kaubeldakse Olympic EG ning Tallinki
aktsiatega.

Vaatamata sellele, et suuromanikud Armin Karu ning Jaan Korpusov on müünud ning müümas ilmselt edasi Olympicu aktsiaid, oli kasiinofirma aktsia hind kaks tundi pärast kauplemise algust kerkinud 3,3 protsenti, 9,86 kroonini. Käivet oli selleks saadud juba 32 miljonit krooni. Kahe plokktehingu käigus vahetas omanikku kaks miljonit kasiinokompanii väärtpaberit. Ilmselt on tehingu taga taas suuromanikud.

Tallinki aktsia hind oli pärast börsipäeva esimest kolmandikku kerkinud 2,94 protsenti, 5,48 kroonini, käivet oli selleks ajaks saadud 8,7 miljonit. Augustiga lõppes laevanduskompanii finantsaasta ning täna peaks ettevõtte avaldama ka eelmise kuu veostatistika.

Enam kui miljoni krooni käibega oli kaks tundi pärast kauplemise algust maha saanud ka Eesti Telekomi ning Tallinna Vee aktsiad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. September 2009, 12:22
Otsi:

Ava täpsem otsing