Riik hakkab Ametlike teadaannetega lisaraha tegema

04. september 2009, 19:23

Oktoobrist käivitub Ametlike teadaannete
e-teavituse teenus, mille saab tellida kas 40 või 60 krooniga kuus. Kallim
variant lubab infot edastada kiirkorras.

"Teenus võimaldab tellida endale Ametlikest teadaannetest e-mailiga teavitusteenus. Kasutaja täidab tellimuse vormi, kus tuleb määrata teate liik, periood, mille vältel teavitust edastatakse ja märksõnad. Teade edastatakse kasutajale üks kord ööpäevas. Lisaks on võimalus tellida kiirteenus, mille kohasel e-mail teavitus edastatakse koheselt peale ametliku teadaande avaldamist. Teenuse eest tuleb tellimise hetkel tasuda pangalingi vahendusel," tutvustab justiitsministeeriumi alluvuses olev Registrite ja infosüsteemide keskus riigi uut rahamasinat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. September 2009, 19:23
Otsi:

Ava täpsem otsing