Tamkivi: töötajaid tuleb piiri tagant otsida üha sagedamini

04. september 2009, 09:31

Skype Eesti tegevjuht Sten Tamkivi tõdes,
et üha sagedamini tuleb töötajaid otsida piiri tagant, sest kohalike
kandidaatide oskused pole alati piisavad.

"Tegelikult ei olegi välistööjõud mingisugune võluvits, mis lahendab kõik probleemid ja kus tuleks massiliselt inimesi sisse tuua. See on üks hoobadest, millega saab üks pisikene riik endaga hakkama saada, et kutsuda endale tarku inimesi juurde," rääkis Tamkivi ETV saates "Terevisioon".

Tamkivi sõnul ei jää tüüpilised välistöölised siia eluks ajaks, vaid tulevad paariks-kolmeks aastaks. "Nad töötavad siin koos Eesti inimestega, annavad edasi oma teadmisi ja tegelikult on see osa eneseharimisest ja tarkade juurdekasvatamise protsessist," kinnitas 27 erinevast rahvusest töötajaga Skype'i Tallinna kontori juht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2009, 11:54
Otsi:

Ava täpsem otsing