AUTOD: Uus Volkswagen Jetta testib kuumust

1706-aripaev 05. september 2009, 23:34

Automedia fotograafid tabasid USAs Arizonas
Volkswagen Jetta prototüübi, mis läbib seal uutele autodele kohaseid
kuumateste.

Värske Jetta on loodud olemasoleva mudeli veermiku baasil, seda oluliselt täiendades. Näiteks on uus sedaan senisest pikem ja laiem ning see peaks aitama sõitjateruumil juurde saada olulisi sentimeetreid.

Tehase dokumentatsioonis lühendit NCS (New Compact Sedan ehk Uus Kompaktne Sedaan) kandvat sõidukit hakatakse eeldatavalt tootma järgmisel aastal Volkswageni tehases Mehikos, Pueblas. Aastas peaks endale uue omaniku leidma umbes 160 000 Jetta VI.

Eeldada võib, et selle Jetta jõuallikate valik peegeldab paljuski Golf VI mootorite valikut. Seega võib oodata valikut ökonoomseid bensiini- ja diiselmootoreid. Välistatud pole ka nelikveo ning hübriidjõuallikaga variantide tulek.

Oma debüüdi peaks uus Volkswagen Jetta tegema järgmisel aasta märtsis Genfi autonäitusel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. September 2009, 23:36
Otsi:

Ava täpsem otsing