CV Keskus hoiatab õngitsuskirjade eest

07. september 2009, 18:07

Eesti populaarseima tööportaali CV Keskus
kasutajatele on viimastel päevadel saadetud nn õngitsuskirju. Tavaliselt on
õngitsuskirja eesmärk saada kirja adressaadilt konfidentsiaalseid andmeid või
petta välja raha.

Eelmise nädala jooksul paljudele tööotsijatele saadetud kirja sisuks oli palve kandideerida firma poolt pakutavale töökohale. Kandideerimise võimalusena näidati ainult välismaist telefoninumbrit algusega +43, millele helistamine maksab sadu kroone.

CV Keskus kutsub kõiki oma portaali kasutajaid üles olema äärmiselt tähelepanelik selliste kahtlaste pakkumiste osas. Hoolimata sellest, et kandideerijate arv igale töökohale on suur ja paljud tööotsijad soovivad haarata igast võimalusest tööd saada, tasub kahtluse korral alati kontrollida tööpakkuja tausta.

Kahtluse korral CV Keskuse tööportaalis avaldatud tööpakkumiste suhtes palume saata vastavasisuline info e-posti aadressil: info@cvkeskus.ee

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. September 2009, 18:07
Otsi:

Ava täpsem otsing