SEB ettevõtete panganduse juht lahkub

07. september 2009, 15:23

SEB Pangas ettevõtete panganduse tööd
kureerinud Kristoffer Lindberg naaseb Soome, kus ta jätkab
finantsinstitutsioonide segmendi kliendihalduri ametikohal SEB Finlandis.

Pärast kaheaastast tööd SEB Eesti ettevõtete panganduse valdkonna juhina naaseb Kristoffer Lindberg tagasi Soome, kus ta on alates 1994. aastast töötanud erinevatel ametikohtadel SEB Finlandis.

Kristoffer Lindberg: “Elus tuleb teha valikuid ja seada prioriteete. Peale kahte aastat pidevat sõitmist Tallinnasse tööle ja Helsingisse oma pere juurde, otsustasin minna tagasi Soome ning jätkata oma tööd seal. Minu jaoks on need kaks aastat, mis ma Eestis töötasin väärtuslik kogemus. SEB Eestis on tugev ja motiveeritud meeskond, keda jään kindlasti taga igatsema! Olen kindel, et SEB on pank, mis väljub Balti riikide järsust majanduslangusest kõige tugevamana, kui majandus hakkab liikuma jälle tõusujoones.“

"Tänan Kristofferi tehtud töö eest, hindan tema rahvusvahelisi kogemusi. Soovin talle jõudu ja kordaminekuid edaspidiseks," märkis SEB juhatuse esimees Ahti Asmann. Kristoffer Lindberg täidab ettevõtete panganduse valdkonna ja SEB juhatuse liikme kohuseid kuni septembri keskpaigani. Ettevõtete panganduse uue juhi kohale kuulutatakse välja SEB grupi sisene konkurss.

„Meile teeb rõõmu, et Kristoffer naaseb SEB Finlandi ning korporatiivpanganduse valdkonda. Tema laiad pangandusteadmised ning kliendibaasi hea tundmine on kasuks ning aitavad äritegevust edasi arendada,“ ütles SEB Finlandi korporatiivpanganduse juht Jukka Honkaniemi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. September 2009, 15:23
Otsi:

Ava täpsem otsing