IRLi klikkimispalve

09. september 2009, 21:07

IRLi pressiesindaja Rauno Veri saatis täna
pärastlõunal erakonna Pärnumaa listi meeldetuletuse, et lehe
www.tartupostimees.ee all paremal nurgas on võimalik anda oma
hääl Tartu linnapea kandidaatidele. E-kirja subjektiks on märgitud
"Klikkimispalve".

Samas aga ei palu erakonna pressiesindaja hääletada IRLi poolt. Täna õhtuks on Tartu Postimehe veebilehel avaldatud gallupile, kes oleks teie arvates Tartule parim linnapea (erakondade esitatud linnapeakandidaadid), vastanud ligi 500 lugejat.

Kõige enam hääli on senini kogunud IRLi kandidaat Margus Tsahkna, teisel kohal on reformierakondlasest Tartu linnapea Urmas Kruuse. Kolmandaks on lugejad hääletanud Rahvaliitu kuuluva praeguse Tartu abilinnapea Karin Jaansoni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. September 2009, 21:07
Otsi:

Ava täpsem otsing