ÄP 5 aastat tagasi: Ettevõtjad: õige, et Atonen tagasi astus

ÄP 10. september 2009, 00:00

Suurettevõtjad peavad majandusminister Meelis Atoneni tagasiastumispalve esitamist õigeks otsuseks. Nende meelest ei jäänud Atonenil muud üle, sest ette võetud pirukas ehk Saaremaa Laevakompanii (SLK) osutus liiga priskeks suutäieks.

"Praamiliikluse säilimine on küsimus, millega ei mängita," sõnas Tallinki omanik Enn Pant. Eile peaministrile ametist lahkumise avalduse esitanud Meelis Atonen ütles, et astus tagasi, sest tundis, et oli valitsuses üksi Saaremaa Laevakompaniiga tekkinud probleemi lahendamisel.

Hetkeseis: Et veenduda, et "Leedo vs riik" saaga pole kaugeltki läbi, selleks tuleb vaid heita pilk kõrvalasuvale juhtkirjale. Atoneni tagasiastumine oli vaid väike vahefiniš.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 18:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing