Riskifondide tõus on halvaks uudiseks

10. september 2009, 19:55

Riskifondide tõus sel aastal on sellele
majandusharule tegelikult halvaks uudiseks, arvab Merryll Lynch’i endine
peastrateeg Richard Bernstein.

„Tõus tähendab seda, et fondid on tihedalt seotud aktsiatega ning ei paku riskide maandamist,“ vahendab analüütiku kirjutist uudisteagentuur Bloomberg. „Imelik, et riskifondidesse investeerijad ei võta lihtsalt laenu ja ei investeeri seda indeksfondidesse,“ kirjutas ta.

Bloombergi andmetel on riskifondide indeks HFRX Globl Hedge Fund Index liikunud paralleelselt S P indeksiga ning on sel aastal kerkinud 9,5 protsenti. Eelmisel aastal kukkus indeks 23 protsenti pühkides minema 4,5 aasta tõusu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. September 2009, 19:55
Otsi:

Ava täpsem otsing