Võlgades spordiselts Kalev vabastas ametist juhatuse liikme Ojavere

10. september 2009, 18:55

Hiljuti lõppenud spordiselts Kalevi
üldkoosolekul otsustati vabastada juhatuse liige ja endine peasekretär
Rein-Vello Ojavere, kes koosolekul oli tunnistanud, et on teinud mõned valed
otsused. Täna tuli ilmsiks, et Kalevi õlgadel on umbes 20 miljonit krooni
võlgu.

„Koosolekul vabastati ametist Ojavere ja pandi uus mees ametisse,“ ütles Äripäevale Kalevi revisjonikomisjoni liige, koosolekul viibinud tuntud purjetaja Olev Roosma. Tema sõnul räägiti koosolekul peamiselt võlgade tekkimisest ning arutati, kuidas edasi minna. „Loodetavasti need otsused peavad vett,“ lisas ta.

Kuidas edasi minnakse? „See on pikk jutt. Võeti vastu otsus, et lähema kahe kuu jooksul püütakse teha kõik selleks, et võlad klaarida,“ vastas Roosmaa ning lisas, et võlad ei ole pahatahtlikult tekkinud ja nende tekkimises on osa ka praegusel majandusolukorral.

Roosmaa rääkis, et Rein-Vello Ojavere nentis koosolekul, et on peasekretärina teinud valesid otsuseid, mis jäid juhatusega kooskõlastamata. Samuti olevat Ojavere Roosmaa sõnade kohaselt tunnistanud, et pole alati nõu küsinud, kui seda teha oleks võinud.

Kas Ojavere ületas oma pädevuse piire? „Siin on nii ja teisiti. Võib-olla ka juhatus pole piisavalt kontrollinud teda. Vahepeal on küll nõutud temalt aruandeid aga neid ei ole saadud,“ vastas ta kinnitades, et kriminaalasja siit ei tule.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. September 2009, 18:55
Otsi:

Ava täpsem otsing