BÖRS: USA valmistub kuuendaks tõusupäevaks

11. september 2009, 15:50

Üllatavalt tugevad makromajanduslikud
näitajad, rahandusminister Timothy Geithneri optimism, aga ka dollari nõrkus on
vedamas USA aktsiaturge ka täna uueks tõusupäevaks.

„Geithner ainult aitas toetas üldist arusaamist, et asjad lähevad üldiselt paremaks,“ kommenteeris Reutersile investeerimisfirma LibertyView Capital Management president Risc Meckler. Kuid sama on tegemist pikima tõusuperioodiga alates novembrist ning turg on küps kasumivõtmiseks.

Morgan Stanley teatas eile hilisõhtul, et tegevjuht John Mack astub tagasi ning panga uueks pealikuks saab jaemaakleriteenuse üksuse juht James Gorman. Ettevõtte aktsia hind oli eelkauplemisel kümnendiku protsendiga plussis.

Positsioneerimisseadmete tootja Garmini aktsia hind hüppas eelkauplemisel üle viie protsendi tänu Merryll Lynchile, kes tõstis ettevõtte aktsia soovitust põhjendades seda soodsate trendidega autode GPS-seadmete turul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. September 2009, 16:17
Otsi:

Ava täpsem otsing