Itaalia tööstustoodang tegi üllatuskasvu

11. september 2009, 12:16

Itaalia tööstustoodang kerkis juulis
rohkem, kui ökonomistid prognoosisid, viidates, et riigi majandus võib hakata
langusest vaikselt väljuma, kirjutab Bloomberg.

Tootmine kasvas juuniga võrreldes 1 protsendi, kuid aastatagusega võrreldes langes korrigeeritud tootmine 18,2 protsenti. Ökonomistid ootasid kasvuks vaid 0,4 protsenti. Itaalia majandus on langenud juba viis kvartalit järjest, viimati 0,5 protsenti kvartalil, mis lõppes juuniga.

„Tööstustellimused kasvasid mais esimest korda pärast eelnenud üheksat kukkumist ning ärikindlus on samuti paranenud juba alates aprillist,“ kommenteeris Aletti Gestielle ökonomist Laura Cavallaro Bloombergile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. September 2009, 12:16
Otsi:

Ava täpsem otsing