Kui ostetud auto ei meeldi, saad raha tagasi

11. september 2009, 11:03

USA kunagine tõeline autohiid General
Motors, kus praegu käivad suuremad parandustööd ettevõtte jaluleaitamiseks, seab
paika uut turundusstrateegiat oma autode paremaks müügiks, kirjutab New York
Times.

Kui kliendile tema vastsoetatud uus Chevrolet, GMAC, Buick või Cadillac ikkagi ei meeldi, võivad nad selle 60 päeva jooksul (alates 31. päevast pärast ostu) tagasi viia ning saavad vastu kogu makstud raha.

Esmaspäeval algava turunduskampaania nimeks on "Võitku parim auto" ("May the Best Car Win") ning selle ideeks ongi näidata, et GM suudab olla üle oma finantsprobleemidest ja toota suurepäraseid autosid. Kampaania kestab 30. novembrini.

Kuigi võib tunduda, et GM sütitab ise endale uut pommi, on analüütikud ettevõtmise kohapealt üllatavalt leebelt meelestatud. „Risk, et ostjad GMi autod tagasi viivad, on väga väike,“ hindas autoturu-uuringuid läbi viiv Edmunds.com juht Jeremy Anwyl ajalehele. Samas võib see tõepoolest hoogustada ostutegevust, kui klientidele antakse võimalus veel kahe kuu jooksul ostust loobuda.

General Motors sai maksumaksjate taskutest päästerahasid 50 miljardi dollari jagu ning 60 protsenti autotootjast kuulub USA valitsusele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. September 2009, 11:18
Otsi:

Ava täpsem otsing