Kiisler: valimised ajavad omavalitsusi majandusseisu kohta vassima

12. september 2009, 09:09

Regionaalminister Siim Valmar Kiisleri
hinnangul varjab osa omavalitsusi enne valimisi oma majandusseisu. Ministri
sõnul selgub omavalitsuste tegelik rahaline olukord pärast valimisi.

"Valimised on ukse ees ja missugune vallajuht ikka tahab nüüd öelda, et meil on asjad väga halvasti. Ikka tahetakse näidata, kuidas on viimase nelja aasta jooksul edukalt hakkama saadud," ütles regionaalminister vahendas ERR.ee ERRi raadiouudiseid.

Paljud omavalitsused on siiski teatanud tõsistest raskustest ja sellest, et eelarvest ei piisa kõigi kohustuste täitmiseks. "Hättasattunuid peab riik aitama, kuid kas selleks riigil ka raha jätkub, pole kindel," nentis Kiisler.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. September 2009, 13:15
Otsi:

Ava täpsem otsing