AUTOD: Mondeo otsib uut nägu

1706-aripaev 14. september 2009, 13:26

Kuigi uus Ford Mondeo on turul olnud vaid
veidi üle kahe aasta, tabasid Automedia fotograafid Itaalia Alpides
kohustuslikke testikilomeetreid läbimas Mondeo värskendatud versiooni.

Eeldatavalt järgmisel aastal debüteeriv sõiduk saab vaid mõõduka uuenduskuuri osaliseks: fotodelt võib täiesti uute detailidena märgata vaid esitulesid ja -stanget. Hetkel näib, et auto tagaosa kujundus jääb samaks, kuid välistatud pole ka võimalus, et ka seal leiavad endale koha uue disaini saanud tuled ning stange.

Fordi Euroopa mudelivaliku suurima sõiduauto jõuallikate valik ning salongi disain jääb eeldatavalt aga samaks, oodata võib ehk vähemaid muutusi siseviimistlusmaterjalide värvis.

Mootorite seas paneb Ford rõhku juba läbiproovitud gammale, mis sisaldab 1,6- kuni 2,5-liitriseid bensiinimootoreid ning 2- ja 2,2-liitriseid diiselmootoreid. Uuenenud Ford Mondeo eeldatav debüüt leiab aset järgmise aasta Genfi autonäitusel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. September 2009, 13:26
Otsi:

Ava täpsem otsing