Erki Kert: Lehmani pankrot oli kui ajaloo põnevaim reality show

14. september 2009, 19:17

Kuigi väga suurt mõju Lehman Brothersi
pankrotil LHV ettevõtete nõustamise valdkonna juhi ja juhatuse liikme Erki Kerdi
hinnangul polnud, oli selle käiku ja tagajärgi tema sõnul ikkagi ülimalt põnev
jälgida.

"Kuigi Lehman Brothers’i pankrotiteadet ning sellele järgnenud finantssektori varjusurma võis võrrelda ajaloo ühe põnevaima reality show lahtirullimisega meie kõigi silme all, mis mõneks nädalaks adrenaliinitaseme veres lakke lõi, siis rohkem päris otseseid mõjusid on isiklikus plaanis raske välja tuua," vastas Kert tänasele Äripäeva päevaküsimusele, kuidas mõjutas Lehmani pankrot sinu elu.

"Pigem on kõigil käesoleva kriisi tunnistajatel võimalus ühe väga väärtusliku kogemuse võrra rikkamaks saada, nähes kas ja kuidas suudavad suurriikide valitsuste poolt valitud kohati riskantsed meetmed finantssektorisse ja reaalmajandusse elu taas sisse puhuda," rääkis ta veel.

Tema sõnul pannakse ka Eesti majanduse paindlikkus, millest enne kriisi räägiti imelugusi, sarnaselt proovile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. September 2009, 21:15
Otsi:

Ava täpsem otsing