Limestone Partners sai kaks uut omanikku

14. september 2009, 14:09

Limestone Partners OÜ laiendas omanike
ringi kahe uue osaniku võrra, ütles üks seniseid partnereid Alvar Roosimaa.

"Välismaist päritolu uute osanike lisandumine tugevdab ettevõtte omakapitali ja lisab potentsiaali rahvusvahelise tegevuse edendamisel," põhjendas Roosimaa. Tema sõnul ettevõtte asutanud osanikele jääb kuuluma enamusosalus ja ettevõtte tegevusse sisulisi muutusi ei tule.

Limestone Partners OÜ omab Limestone Grupi ettevõtteid, mis haldavad Luxemburgis registreeritud investeerimisfonde. Ettevõtte asutajad, kel kõigil oli algselt 20% osalust: Rein Ojavere, Paavo Põld, Alvar Roosimaa, Matis Tomiste, Mihkel Õim.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. September 2009, 14:16
Otsi:

Ava täpsem otsing