Lugeja arvab

ÄP 15. september 2009, 00:00

    Riigikantselei salastas ametnike lähetused
  • Mina naiivselt mõtlesin, et juhul, kui avalikustatakse puhkuse käskkiri, siis on vargal teada, et inimene pole kindlasti tööl ning suure tõenäosusega võib ta hoopis kodus olla. Õigem oleks ikkagi salastada nende ametnike nimed, kes 9-17ni tööl viibivad, sest nende kodu ei valva keegi.
  • Salastage palgad, muidu äkki väljapressijad saavad tulla nõudma. Salastage majandushuvide deklaratsioon, sest muidu autovargad saavad teada, kus sobiv auto on! Selle teemaga aga seostub üks küsimus? Kas komandeeringud on koos kaasadega, et elamine jääb tühjaks ja vargad kohe külas? Jube mõelda, jah, et ministeeriumi naistöötaja läheb kolmeks päevaks komandeeringusse ja mees jääb lapsega koju pättide meelevalda.
  • Jee, salastada kõik palgad ning pensionid, siis pole teada, mis suureneb ja mis väheneb!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:13

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing