Toivo Klaar: Kallas on parim variant

15. september 2009, 07:33

Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juhi Toivo
Klaari arvates on Siim Kallas Eesti esindajaks Euroopa Komisjoni praegu
tõenäoliselt parim variant, kirjutas ERR.ee.

"Ma ei usu, et ühegi väikse riigi puhul oleks nii, et on väga palju inimesi valida," rääkis Toivo Klaar. "On väga hea, et meil on ka üks inimene olemas. Ja tegelikult on meil ju üpris mitu tükki olemas, ainult et praeguses olukorras on Kallas tõenäoliselt parim võimalik variant."

Klaari sõnul ei ole Kallase praegune portfell ehk selline, mis kõige rohkem silma paistab, kuid haldus- ja personaliküsimuste eest vastutaja on väga oluline ükskõik millises organisatsioonis ning seetõttu on Kallase positsioon ka praegu väga oluline.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. September 2009, 09:27
Otsi:

Ava täpsem otsing