Neste ja Statoil langetasid bensiini ja diisli hinda 30 senti

16. september 2009, 11:37

Neste langetas täna ennelõunal bensiini ja
diislikütuse hinda 30 sendi võrra liitrilt, kolmveerand tundi hiljem järgnes
hinnaalandusega ka Statoil.

"Lähtuvalt valmistoodete hindade langusest maailmaturul ja seeläbi toodete sisseostuhinna alanemisest langetas Eesti Statoil täna, 16. septembril, kell 12:15 mootoribensiinide hindu 30 senti liitri kohta," teatas kütusefirma.

Septembrikuus on mootorikütuste maailmaturu hinnad ja sellest lähtuvalt toodete sisseostuhinnad olnud madalamad kui augustis. Sellest lähtuvalt on tegemist juba kolmanda hinnalangetusega käesolevas kalendrikuus, märkis Statoili kontseptsioonijuht Kai Realo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. September 2009, 13:11
Otsi:

Ava täpsem otsing