Ameeriklased kasvatavad sääste

17. september 2009, 16:08

Ameeriklased püüavad endiselt kulutamise
asemel sääste koguda mure tõttu majanduse käekäigu pärast järgmisel kuuel kuul,
kirjutab Bloomberg.

Vaid kaheksa protsenti USA täiskasvanutest plaanivad oma majapidamise kulutusi tõsta, selgub Bloombergi poolt läbi viidud küsitlusest.

Pea kolmandi vastanutest hakkab kulutama senisest vähem ning 58 protsenti plaanivad jätkata vana kokkuhoiurada. Enam kui 3 neljast vastanust tunnistas, et on viimase aasta jooksul kulutusi vähendanud.

Üks kuuest vastanust ootab, et majandusel hakkab järgmise kuue kuu jooksul minema praegusest halvemini ning 40 protsenti vastanutest tunneb end rahaliselt vähem kindlustatuna pärast uue presidendi ametisse astumist võrreldes sellele eelnenud perioodiga. Umbes 35 protsenti vastanutest tunneb end kindlamalt uue presidendiga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2009, 16:08
Otsi:

Ava täpsem otsing