Buffett lausub kulda

17. september 2009, 11:33

Warren Buffett tõstis Dalian Dayang Trandsi
Hiina suurima tootlusega rõivaaktsiaks, kui teatas, et kannab ettevõtte ülikondi
ja nimetas neid suurepärasteks.

Dayang kerkis täna juba neljandat päeva järjest päevalimiiti ehk kümnendiku jagu. Ettevõte riputas oma kodulehele üles video, kus Buffett õnnitleb nii ettevõtet kui selle juhti Li Guiliani Dayangi 30. sünnipäeva puhul. Aktsia sulgus täna 14,67 jüaanil ehk kõrgeimal tasemel alates 2008. aasta jaanuarist.

"Ma pean ütlema, et mu kõik üheksa ülikonda on tehtud Hiinas. Ülejäänud viskasin minema," rääkis Berkshire Hathaway juht videos. Buffett lisas, et Dayangi ülikondi kannavad ka tema äripartner Charlie Munger ja Microsofti asutajast ja juhist hea sõber Bill Gates.

Dayangi aktsia hind on sel aastal hüpanud juba 261%, mis tähistab rekordedenejat Shanghais noteeritud riidekontsernide hulgas.

Warren Buffett Warren Buffett

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2009, 13:12
Otsi:

Ava täpsem otsing