Laevaettevõtja investeeris Saaremaa Golfi

17. september 2009, 09:04

AS-i Saaremaa Golf sada aktsiat ostis 2,6
miljoni krooni eest laevanduse ja kalandusega tegelev Anne Merisalu, saades
firma suurimaks eraisikust aktsionäriks, kirjutas Oma Saar.

Golfifirma nõukogu esimees Jüri Tiitus märkis Kuressaare linnavolikogu revisjonikomisjonile saadetud kirjas, et ettevõttesse hädavajalikku lisaraha toonud investori leidis firma raamatupidaja ja nüüd ka prokurist Mai Takkis, linnavalitsuse rahandusnõunik. Ja seda olukorras, kus on väga oluline aktsiaseltsi likviidsuse ja jätkuvuse tagamine, tunnustas Jüri Tiitus Mai Takkist.

Firmade Klip Marine ja Maritime Invest osanik Anne Merisalu on Kuressaare elanik. Abilinnapea Kalle Koovi sõnutsi kinnitab selline aktsiaost investori veendumust, et golfiäril on Kuressaares perspektiivi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2009, 10:44
Otsi:

Ava täpsem otsing