TTÜ järjekordne aasta vilistlane on Sandor Liive

17. september 2009, 17:21

Tallinna Tehnikaülikooli 91. aastapäeva
pidulikul koosolekul kuulutati täna pärastlõunal välja TTÜ aasta vilistlane,
kelleks on Sandor Liive, teatas tehnikaülikool.


Sandor Liive lõpetas Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna 1997. aastal majandusarvestuse erialal ning töötab praegu ASi Eesti Energia juhatuse esimehena.
Tallinna Tehnikaülikooli vilistlaskogu juhatus valib kord aastas aasta vilistlase, kelle tegevus on oluliselt edendanud Eesti ühiskonda hariduse, teaduse, tehnika, majanduse või kultuuri vallas, ja kellel on väljapaistvaid teeneid Tallinna Tehnikaülikooli ees. Aasta vilistlase nimi kantakse TTÜ auraamatusse.
Varasematel aastatel on tiitli pälvinud Tiit Vähi, Jaak Leimann, Toomas Sõmera, Toomas Luman, Jüri Mõis, Indrek Neivelt, Gunnar Okk, Toomas Annus, Väino Kaldoja, Tiina Mõis, Tarmo Noop, Valdo Kalm ja Erkki Raasuke.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2009, 17:21
Otsi:

Ava täpsem otsing