Tampere: palgatõusuks pole põhjust

17. september 2009, 14:24

Majandus ei kasva järgmisel aastal ja seega
ei kasva ka palgad, ütles Arco Vara ASi juht Lembit Tampere.

„Isegi kui olemasolevatel inimestel enam palku ei langetata, siis uued inimesed võetakse madalama palgaga tööle,“ ütles Tampere. Ta lisas, et arvatavasti palgad enam ei lange, sest kärped on juba tehtud.

Arco Varas on on tõmmati motivatsioonipaketid kokku. „Ametiautosid oleme kokku korjanud ja kütusekaardid ära võtnud. Selliseid asju on ikka tehtud,“ ütles Tampere. Ta lisas, et nad on ka tasustamissüsteemi muutnud ehk üle läinud tulemustasudele.

Eile toimunud palgateemalisel seminaril ütles SEB analüütik Ruta Arumäe, et võrreldes tootlikkusega on Eestis palgad ikka veel liialt kõrged.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2009, 14:34
Otsi:

Ava täpsem otsing