WalMarti naised on maailma rikkaimad

17. september 2009, 17:38

Kolme maailma rikkaima naise vara väärtus
on kokku üle 50 miljardi dollari ning kaks esikohta on hõivanud WalMarti pärija
lesk ning kaubandusketi asutaja tütar.

WalMarti pärija John Waltoni lesk Christy Walton on nüüd maailma kõige rikkam naine, kelle rikkus on isegi majanduslanguses vastu pidanud, kirjutas Forbes.com. Naise vara hinnatakse 20 miljardile USA dollarile. Teine koht edetabelis kuulub Alice Waltonile, kelle isa Sam ja onu James Walton olid praegu maailma suurima kaubandusketi Wal-Mart rajajad. Alice Waltoni vara hinnatakse 19,5 miljardile dollarile.

Ameeriklannade järel on kolmanda koha hõivanud Liliane Bettencourt, kelle vara hinnatakse 15 miljardile dollarile. Bettencourt oli maailma juhtiva kosmeetika ja iluettevõtte L'Oréali rajaja Eug?ne Schueller'i ainuke laps.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. October 2009, 11:35
Otsi:

Ava täpsem otsing