Asus tõi turule Skype’i videotelefoni

18. september 2009, 18:01

Asuse videotelefon Touch AiGuru SV1T
võimaldab Skype’i kaudu arvutist sõltumatult teha piiramatult tasuta kõnesid
koos videopildiga.

Sarnaste funktsioonidega telefone on teisigi, uus telefon püüab aga konkurente ületada suure, 7-tollise puuteekraaniga, mis peaks kõnede tegemise lihtsamaks muutma. Seadmel on sisseehitatud veebikaamera, mikrofon ja Wi-Fi seade, mis võimaldavad videokõnesid teha arvutist sõltumatult, kirjutas Physorg.

Telefoniga saab teha ka konverentskõnesid, mis ühendavad korraga mitut Skype’i kasutavat inimest. Lisaks Skype’i kõnedele võimaldab telefon teha ja vastu võtta ka tavakõnesid. Skype’i kõnede jaoks on loomulikult siiski vaja olla internetiühendusega kohas, kus telefon saab võrku siseneda kas juhtmeta või juhtmega ühenduse teel.

Asuse videotelefoni saab osta näiteks netipoest Amazon.com 274,36 dollari eest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. September 2009, 18:10
Otsi:

Ava täpsem otsing