GO Spa plaanib kahekordistada vene turistide arvu

19. september 2009, 17:47

Eesti Spa Liit alustas septembris Moskva
turule suunatud suurejoonelise kampaaniaga, mille üks eesmärk on oluliselt
suurendada venemaalaste külastuste arvu Eesti spaakeskustesse. Saaremaalt osales
Moskvas Eesti saatkonnas toimunud avaüritusel Georg Ots Spa, kirjutas Meie
Maa.

“Hetke seisuga on venelaste osakaal GO Spas 5–10 protsenti. Plaanime lähitulevikus selle numbri vähemalt kahekordistada,” nimetas Tallinna hotelli Telegraaf müügidirektor Anton Jolkin, kes tegeleb ka GO Spa müügiga Venemaal.

Venemaa turule sisenemisest on räägitud aastaid, kuid seni üsna tulutult. “Minu arvates on siiani ja ilmselt jääbki venelaste seas populaarseimaks eelkõige Tallinna linn. Küll aga näitas Eesti Spa Liidu organiseeritud üritus, et Eesti spaade vastu on huvi suur ja seda oli näha ka kajastuses vene meedias,” täpsustas Jolkin.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. September 2009, 17:48
Otsi:

Ava täpsem otsing